Vild Spiritualitet Fuld størrelse

Vild Spiritualitet

 

VILD SPIRITUALITET er en vejviser til sidhe-visdom og engle-visdom, og er en anvisning på, hvordan vi bliver mere hele mennesker ved at levendegøre vores indre englenatur og elverkraft. Det er samtidig en pilgrimsguide med naturen som vejleder.

Bogen er et selvstændigt værk, og er samtidig sidste bind i den uofficielle ”vilde trilogi”, der rummer:

1) Englen i dig

2) Sidhe – Elverkraften og

3) Vild Spiritualitet

Flere detaljer

-

3 på lager

229,00 kr

VILD SPIRITUALITET er en pilgrimsbog. Det en nutidig bog om naturspiritualitet, men den egner sig også for de urbane pilgrimme, der lever i byen. Bogen viser at du og jeg bliver mere hele mennesker ved at bevidstgøre os om vores indre englenatur og vores elverkraft. Det er hverken flyvsk eller drømmeagtigt. Du skal bare være åben for nye perspektiver og have sans for virkelighedens eventyrlighed. Bogen er fyldt med udvalgte vilde essenser, som du kan vende tilbage til igen og igen, og den er en levende cyklus du kan praktisere i dit eget liv.

 

FØRSTE DEL, VILDE SYNTESER, sætter scenen og viser at vi bliver mere hele mennesker, når vi forener vores menneskelighed med vores indre englenatur og vores elverkraft. Rejsen kan begynde.

 

ANDEN DEL, VILDE PORTALER, er en vejledt og inspireret rejse ind i sidhe-naturen eller elverkraften, en imaginær, magisk rejse, som har ganske særlige portaler, og som åbner til de vilde essenser. Giv slip og følg med!

 

TREDJE DEL, VILDE VERDENER, er en rejse ind i englenes verden gennem naturpilgrimmens øjne, og sidhe er med på sidelinjen. Bliv gennemstrømmet, som når du tager brusebad!

Vild Spiritualitet