ELEFANTSPROG Fuld størrelse

ELEFANTSPROG

Vi har brug for ELEFANTSPROG! I en udfordret verden, hvor kynisme og brutalitet sætter sit præg, er der brug for følsomme og stærke elefanter, der kan sætte empatisk kraft på dagsordenen. I dig og mig findes en enorm kraft, som lever side om side med vores dybt følsomme natur. Men vi rummer meget mere, og det er alt sammen en del af vores elefantnatur. Spørgsmålet er, hvor meget af din elefantkraft, som er synlig for verden, og om du er i færd med at lære at tale ’elefantsk’?


116 sider, farveillustreret

Flere detaljer

-

18 på lager

129,00 kr

ELEFANTSPROG lærer dig om dine syv facetter: 1) Stå i din kraft, 2) Ræk nænsomt ud, 3) Lyt til andre, 4) Leg frit, 5) Husk og lær, 6) Proklamér det gode og 7) Træd til og løft.


Med alle syv vil du kunne udrette mirakler for dig selv og andre. Alle kan lære elefantsprog, men du og jeg har brug for at finde vores egen dialekt.


ELEFANTSPROG er bogen om dit enorme potentiale, og det er vigtigt at du bliver klar over det, så du kan udfolde din større natur og stille dine bedste talenter til rådighed for den større helhed, du er en del af.


ELEFANTSPROG er ligetil, og bogen, som er på bare 116 sider, er nem at gå til. Den venter på at du og andre tager den til dig – og den er i øvrigt rigt illustreret og i farver, og dejlig nem at holde i hånden.


Derfor – velkommen til en indføring i elefantsprog!


Vild Spiritualitet