Selvopdagelsens kunst Fuld størrelse

Selvopdagelsens kunst

Kort Beskrivelse Vi har alle en dyb indre bestemmelse, som er i pagt med omgivelserne og det, der er større end os selv. Ønsket om at realisere denne medfødte gave, får os til at søge i mange retninger. Denne bog er en bestræbelse på at vise vej til det sted i os selv, hvorfra al kreativitet, livsglæde og kærlighed strømmer. Selvopdagelsens kunst er en fortsat proces, en opdagelsesrejse, som fører til stadig dybere indsigter og til en mere vågen og udfoldet bevidsthed, som gør det muligt for os at opfylde livets bestemmelse. Bogens udgangspunkt er det holistiske livssyn, som kendetegner vor tid.

Flere detaljer

87-21-01116-8

3 på lager

100,00 kr

Selvopdagelsens kunst

Et holistisk perspektiv

Af Søren Hauge
Udgivet på Borgens Forlag, første oplag 1999
Bogen er på 202 sider og illustreret. Prisen er 229,- kr. 
ISBN: 87-21-01116-8


Vi har alle en dyb indre bestemmelse, som er i pagt med omgivelserne og det, der er større end os selv. Ønsket om at realisere denne medfødte gave, får os til at søge i mange retninger. 

Denne bog er en bestræbelse på at vise vej til det sted i os selv, hvorfra al kreativitet, livsglæde og kærlighed strømmer. Selvopdagelsens kunst er en fortsat proces, en opdagelsesrejse, som fører til stadig dybere indsigter og til en mere vågen og udfoldet bevidsthed, som gør det muligt for os at opfylde livets bestemmelse. Bogens udgangspunkt er det holistiske livssyn, som kendetegner vor tid. 

I løbet af bogens kapitler føres læseren gennem det indre livs mange facetter og de udfordringer, vi alle står over for på livets vej. Bevidsthedens natur og udvikling beskrives, og der gives praktiske anvisninger og øvelser til selvopdagelsens rejse. 

Bogens kapitler hedder:
1) Det multidimensionale menneske
2) Personlighedens drama
3) Det indre spejlkabinet
4) Bevidsthedens alkymi
5) Livskunstens mandala
6) Dharma – den rette vej
7) Det åndelige livs praksis

Anmeldelser i uddrag:

Lisbeth Worsøe-Schmidt, Bogens verden:

”…en glimrende redegørelse for forskellen på personlighedsudvikling og spirituel udvikling… Søren Hauge understreger ærligheden som en uundværlig følgesvend i arbejdet med den spirituelle udvikling.”

Claus Bundgaard, Lektørudtalelse til landets biblioteker:

”Mindre agiterende og mere filosofisk end mange af hans New Age-kollegaer.”

Anders Laugesen, Kristeligt Dagblad:

”Sammenlignet med den strøm af amerikansk new age-litteratur, der i de seneste år af uforståelige grunde er blevet oversat til dansk, er der med Søren Hauges bog tale om et langt mere dæmpet og troværdigt bud på, hvad et holistisk perspektiv i forbindelse med den form for åndelig søgen vil sige. Hvis amerikanerne er så vilde efter at læse om new age-tanker, fortjener de Søren Hauges bog…”

Vild Spiritualitet