Landskabstempler Fuld størrelse

Landskabstempler

Landdskabstempler fremlægger et åndeligt perspektiv på Jorden og giver en overraskende og dybtgående beskrivelse af naturens indre energier. Bogen kan betragtes som en spirituel vejviser til naturens kraftsteder og nogle af de mange pilgrimsmål i verden. Den giver også en forståelse af byer som organiserede kraftcentre. Bogen rummer praktiske anvisninger på, hvordan vi kan lære at færdes i naturen på en helt ny måde. Den er fyldt med illustrationer, og som noget enestående er der beskrivelser og farvegengivelser af landskabsengle og naturånder. Bogen rummer også en grundig litteraturliste og kontaktadresser

Flere detaljer

87-620-0001-2

125,00 kr

Jordens helligsteder og engle

Af Søren Hauge
Udgivet på Forlaget Visdom i 2000.
Bogen er på 256 sider + 16 siders fotosektion.
Derudover er der 44 illustrationer.
Hardcover. Prisen er 200,- kr.
ISBN: 87-620-0001-2


Landdskabstempler fremlægger et åndeligt perspektiv på Jorden og giver en overraskende og dybtgående beskrivelse af naturens indre energier. Bogen kan betragtes som en spirituel vejviser til naturens kraftsteder og nogle af de mange pilgrimsmål i verden. Den giver også en forståelse af byer som organiserede kraftcentre. Bogen rummer praktiske anvisninger på, hvordan vi kan lære at færdes i naturen på en helt ny måde. Den er fyldt med illustrationer, og som noget enestående er der beskrivelser og farvegengivelser af landskabsengle og naturånder.
Bogen rummer også en grundig litteraturliste og kontaktadresser. Dens kapitler er:
1. Ældgammel viden – ny indsigt
2. Det globale udsyn
3. Europa: Tyrens og Gralens tempel
4. Danmark – vilde svaners rede
5. Templernes mangfoldighed
6. I naturens katedral
7. Praktisk pilgrimsguide

Appendix 1: Nationers grundtoner, mottoer, stråler og herskende tegn
Appendix 2: Fremtidens mysterieskoler – øst og vest


Anmeldelser i uddrag:

Lars Muhl, Samsø Weekend:

”en varm, vidende og vejledende bog, der tager læseren med ind i centrum af verdens magiske steder. Danmark har selvfølgelig fået en central plads i bogen, således også Samsø med alle dens vidunderlige steder, der nu kan ses i perspektiv til landskabstempler i andre lande og på andre kontinenter. Det er spændende, lærerig og inspirerende læsning, foranlediget af en yderst kompetent og seriøs forfatter, der på smukkeste vis får de store sammenhænge ”ned på jorden”… der er al mulig grund til at ønske forfatteren, forlaget og læserne tillykke med en smuk og brugbar bog, som jeg hermed anbefaler på det varmeste…”

Anders Laugesen, Kristeligt Dagblad:

”han formår altid at trække et grundigt historisk perspektiv ind. Og så placerer han sig tydeligvis i en filosofisk tradition, hvor forudsætningen er, at verden hænger sammen i et større gennemskueligt system. Ud fra de esoteriske præmisser i sin verdensanskuelse kan Søren Hauge med elegance forklare tilværelsens dybeste sammenhænge. I en tid, hvor de fleste mennesker er overvældede af den omsiggribende hyperkompleksitet, er det bemærkelsesværdigt gennem et forfatterskab at stifte bekendtskab med et menneske, som har holdt fast i en dyb overbevisning om, at verden ikke er atomiseret… en bog, som meget vel kan gå hen og blive en klassiker…”

Vild Spiritualitet