Dine syv Holotyper - Kernetalenterne og livsvejen Fuld størrelse

Dine syv Holotyper - Kernetalenterne og livsvejen

Er du viljestypen? Er du udpræget tænker? Er du især sensitiv? Eller er det måske din fantasi, din logik, din passion eller din sans for resultater, som er i front? Vilje, følelse, tanke, fantasi, logik, begær og handling, - det er vores grundfunktioner. Vi rummer hver især disse syv aspekter på forskellig måde og med forskellige dominanser. Det udvikler syv forskellige psykologier, syv forskellige kompetenceområder. Og alle hører de sammen og udgør den større helhed. Men holotypologien er langt mere end en beskrivelse af syv almene karaktertræk.

Flere detaljer

978-87-92252-10-4

2 på lager

248,00 kr

Dine syv Holotyper

Kernetalenterne og livsvejen

Af Søren Hauge og Kenneth Sørensen 

Lær dine syv sider at kende

Er du viljestypen? Er du udpræget tænker? Er du især sensitiv? Eller er det måske din fantasi, din logik, din passion eller din sans for resultater, som er i front? Vilje, følelse, tanke, fantasi, logik, begær og handling, - det er vores grundfunktioner. 

Vi rummer hver især disse syv aspekter på forskellig måde og med forskellige dominanser. Det udvikler syv forskellige psykologier, syv forskellige kompetenceområder. Og alle hører de sammen og udgør den større helhed. Men holotypologien er langt mere end en beskrivelse af syv almene karaktertræk.

Evolutionær typologi

Dine Syv Holotyper er speciel ved at være en bog, som sætter holotypeforståelsen ind i et evolutionært perspektiv. Vores udvikling gennem holotyperne tager os hele vejen gennem opdagelsen af vores holotyper for krop, følelser, tanker, personlighed og sjæl. De tager dig kort sagt med på dit livs rejse fra begrænset personlighed til den vej, der fører til oplysning.

Kompas til din rejse ~ Find din sjælsvej

Dine Syv Holotyper er en værdibaseret vejviser til en helstøbt personlighed, og til din sjælsvej. Når vi lærer de syv holotypers temperamenter, styrker og svagheder at kende, så lærer vi ikke bare en masse om os selv, men begynder at forstå andre mennesker og verden bedre. Det giver os ny adgang til vores kernetalenter og kreativitet. Vi lærer at forholde os konstruktivt til vores sværeste udfordringer, og vi bliver bedre rustede til samarbejde og vækst. Dybest set handler det om at finde meningen og dit kald, lære hjertenavigation og gå den vej, som er din ? side om side og i samspil med andre. Dine Syv Holotyper er skrevet af Søren Hauge og Kenneth Sørensen, og er et resultat af et mangeårigt, intensivt samarbejde. 

Kapitel 1: De syv holotyper, Kapitel 2: Niveauer og dominanser, Kapitel 3: At skabe helhed, Kapitel 4: Holotypernes univers, Kapitel 5: Holosyntesen - det dybe perspektiv, Kapitel 6: Holotyper og job, Kapitel 7: Praksis. 

Anmelderne skriver bl.a.:

"..Dette er ikke bare en holotypeteoribok, men en INSPIRASJON til å utforske og integrere nye sider av oss selv. Enkel, genial og meget praktisk anvendbar."
Heidi Horpestad (esoterisk astrolog) 

"En dybdeborende akademisk bog om en relativ ny typologi. Den kan ikke læses af alle, men der er udbytte til dem der kan."
Lektørudtalelse til Bibliotekerne 

ISBN 978-87-92252-10-4
Pris 248 kr., 244 sider
Udgivet på Kentaur Forlag, december 2010.
Kan bestilles i alle boghandler. 

Vild Spiritualitet